Monday, February 22, 2010

Komik ? Politik? Blogging? Merapu Meraban? = Tidak Stabil

Brader Ariff pernah mengetengahkan perkara mengenai
- Jenis-jenis Blog yang Wujud Dalam Dunia Blogging Melayu.

Antara Jenis-Jenis Blog yang disenaraikan adalah:

1 - Blog Personal
2 - Blog Informasi
3 - Blog ntah hape hape/blog copy paste
4 - Blog Translate
5 - Blog Gambar
6 - Blog Politik
7 - Blog cerita

nak baca keterangan mengenai blog yang disenaraikan ? Klik SINI

Dalam banyak-banyak blog yang disenaraikan ni..
Aku tak pernah jejak or baca blog Politik.. tiada keinginan dan tak rajin nak baca..huhu

Dalam banyak-banyak blog yang aku follow..ada satu jenis lagi yang rasanya brader Ariff tak nyatakan..yang aku suka sekali adalah blog yang macam komik.. i mean macam...blog-blog diorang ni..

Zack Zukhairi - dia suka lukis story pendek siap dengan lagu lagi.. best !

Comicstriper - lukisan + cerita tak pernah menghampakan..best juga !

A Reseacher's Life - lukisan dia pun best tapi dia jarang update blog..but I tetap follow..hehe


~ singgah la kat blog diorang...for sure you all tidak akan kecewa..ngeh3

7 comments:

  1. aku pnah baca blog politik2 ni..
    blog wife mantan menteri besar perak tu..hehehehe.... tp baca je...suke2...

    blog zack zukhari mmg best!!

    ReplyDelete
  2. eh aku punya ada jugak? tenkiu!

    ReplyDelete
  3. lily, bagus-bagus..aku tak rajin nak baca blog politic ni..hehe

    parkair, sebab blog kamu best..jadi teruskan usaha ! chaiyok !

    ReplyDelete
  4. ak pn prnh lg la nk bc blog2 politik ni
    heheh...
    nk try ar bc blog2 tu...

    ReplyDelete
  5. blog politik la mmg jarang nk jengah...

    ReplyDelete
  6. haha. thanks sebab huraikan lagi pasal nih. Yup. Memang kurang lengkap list tu.. banyak lagi sebenarnya jenis blog. Kasi blogger lain macam aboi pulak untuk tambah =)

    ReplyDelete
  7. leha, baca jangan tak baca..hehe

    kak mia, sama lah kite..huhu

    bro ariff, aboi tambah yang mana aboi tau je..hehe

    ReplyDelete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails