Wednesday, February 24, 2010

Saga Ranformers !

kenapa Ranformers?? nanti aku cerita...





hari ahad lepas aku g kedai bodykit kat malim..
kedai ni aku pernah survey ngan abg ayie (prosboc) lama dulu..hehe
baru skarang duit betul-betul cukup nak tukar..

hari ahad tu aku cuma pasang spoiler je dulu..sb skirt yang lain kena order dulu..
spoiler je RM 200 ++..harga betul-betul..tak ingat.

Lepas tu..semalam petang, Wong tu telefon suruh datang kedai pasang..
aku pun balik kerja terus shoot pergi kedai dia..
dia sempat racun aku suh pasang skali front diffuser yang panjang.. RM 180 tak silap aku dia cakap..

so..kat atas tu gambar hari ni, lepas makan dekat depan Mini Malaysia..



jumlah kerugian semua sekali..
spoiler mugen + depan modulo + skirt tepi modulo juga kalau tak silap. lupa lagi + belakang skirt AC... sama dengan RM 720...

itu pun aku dah bargain.. kemut betul tokey tu ! ceh !

tapi..apa-apa pun..kesimpulannya, aku puas hati..ngeh3..


ni la Wong..orang yang bertanggungjawab pasang bodykit Ranformers..

6 comments:

  1. wah, cantik gila kete kamu...fuh

    ReplyDelete
  2. seyes body kit harga dalam ratus2 ker??

    ReplyDelete
  3. o...cntik...
    duit da trbg...
    msti la puas ati kn...
    hehehehe

    ReplyDelete
  4. kouru... memang itu harganya..
    sebab tu fiber..kalau PU lebih kurang..tapi design tak banyak kalau PU..

    zal, puas hati sangat..hehe

    ReplyDelete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails