Tuesday, February 9, 2010

Benci Memey ! Fasha ! Rosnah Mat Aris ! Rosyam Nor ! Jehan Miskin ! Faizal Tahir !

Rasanya sekarang ni dah semakin banyak pulak orang yang rajin buat page @ group benci-membenci artis..betul tak?
Sejak kebelakangan ni, ramai sangat pulak blogger yang tulis pasal artis2 yang dibenci..
sampai kadang-kadang..aku sendiri naik muak dah baca !

Tapi..
Semalam aku saja-saja suka-suka survey-survey facebook artis-artis glamour ni..
Lain aku carik..lain pulak aku jumpa..


yang membenci lebih ramai dari yang suka..kesian dia..

rasanya group We Hate Fasha Sandha dah di delete..tapi..ada balik???


yang ni aku no comment !


aku suka weh Rosyam Nor..cuma Jehan tu kureng sikit la kesukaan aku pada dia.. tapi aku tak benci diorang wey..


yang ni aku memang marah ! Aku suka Faizal Tahir lah..suka-suka korang je nak benci dia ! Cis ! Cis ! Cis ! dan Cis!


~ Oh ya ! aku memang tak online facebook masa waktu kerja.. aku print screen ni pun time dah balik kerja..harap maklum..ngeh3

10 comments:

  1. ft terbaekk kot! kann.?kann.?

    ReplyDelete
  2. memang dia terbaik pung..hehe

    ReplyDelete
  3. cian diorg..diorg bkn nye mintak duit kt kite pun..nape nk benci diorg thp dewa sampai nk memalukan diorg guna facebook tu...

    ReplyDelete
  4. faizal tahir comeil!
    how dare wat camtuh!
    ++

    ReplyDelete
  5. haha...ramai juga peminat FT ek..hehe

    ntah la ek kak lina, aboi pun tak tau kenapa...

    ReplyDelete
  6. Aku pun dah bosan tgk byk btol Hate Group nih. Kumpul ramai haters nak buat ape? Kenduri makan2 yg free nak lah jgk. Heh.

    ReplyDelete
  7. atreyu..btul lah kan..
    kalau lah ada artis yang buat kenduri or majlis makan2 free..kompem yang membenci dia pun akan datang juga untuk makan..kan? hehe

    ReplyDelete
  8. ek eleh.... sape punye keja g wat hate group faizal tahir ni....
    aku ni peminat dia tau x...
    ni yg aku nk marah ni....

    xpe, t kte wat group, we love FT..hehehhe.....

    btol la dayah...yg bab mkn tu aku stuju sgt2 la.. diorg leh dtg mkn ngn muke slumber kuda je.... perghh..aku anggap org cmtu org yg poyo lg buduh!!

    ReplyDelete
  9. ada gak rasanya group we love FT..
    tapi tak ingat..ko try ar carik..hehe

    ReplyDelete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails