Saturday, May 8, 2010

Update Blog guna SMS?

aku sedang cuba memajukan diri dengan belajar cara-cara mengupdate blog guna sms..

Bukan apa, nak buat live blogging pun dah lupa..skang ni nak cuba try pakai sms pula..

Kalau korang dapat bace entri ni..maknenye aku dah berjaya la..hehe

14 comments:

  1. wa.. da bley da??? tahniah3x.. naper aritu xbley??

    ReplyDelete
  2. syafiqah, dah boleh...hehe
    tak tahu kenapa haritu tak boleh..maybe tulisan kecil ngan besar kot..
    hari tu taip nama blog guna huruf kecil..

    ReplyDelete
  3. akk pun xpandai...lg pun kt area pilah coverage tenet x bagus la..

    ReplyDelete
  4. kak lina, kalau line tenet tak bagus..guna sms..hehe

    ReplyDelete
  5. aku update guna mic words jer...

    ReplyDelete
  6. wordpress ke blogspot..? cane?

    ReplyDelete
  7. Wordpress sha ada belajar... but blogspottak sure plak ada.. kalau ada info details.. blhla share eiks... Salam perkenalan ♥

    ReplyDelete
  8. boleh la..sama je kalau update post melalui mic words.. selalu kan taip..bila penat benti...esok2 sambung taip balik... baru publish..sebab sakit hati internet kat opis..dah taip banyak bagai tetiba time publish.. ilang...

    ReplyDelete
  9. aboi ajar lah macamana nak update guna sms???

    ReplyDelete
  10. akan di update...tunggu..hehe
    (untuk elakkan aboi terlupa balik sebenarnya..)

    ReplyDelete
  11. yer, pocket buleh baca,
    camana nak reply komen plak?
    peh.. nak post guna sms pun tak tahu lg..
    inikan plak nak reply comment.
    tak per nanti ajarkan yer :D

    ReplyDelete
  12. abg pocket, reply comment guna sms? ermmm...boleh ke ek? tak tahu pun..hehe

    ReplyDelete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails