Saturday, March 13, 2010

Kontest Kahwin? Hanya Propaganda Semata..

Pada mulanya aku nak karang something untuk join kontest brader ariff shah...
tapi lepas aku gode-gode blogspot ni tadi..aku jadi blur..
apa aku dah buat ni ???????

haha, sendiri tukar..sendiri tensi..
ntah hape-hape aja yang aku dah tukar..nak tulis post pun dah jadi lain...
ini pun aku main belasah aja taip..
publish tak publish belakang kira..haha

hujung minggu ni aku sibuk sikit..
jadi aku buat auto-publish saja..
masa kamu orang baca ni mungkin aku sedang bercanda ria.. oh bukan..bukan..
mungkin sedang makan nasik minyak di rumah orang-orang kawin..
(ah ! sering saja perkataan kawin ni berlegar-legar di telinga..apakah?? haha)

sebut pasal kawin..
minggu depan kawan aku kawin.. pehh ! gerek gila muda mudi dah kawin.. baru 22 kot..
apa-apa pun tahniah la kepada dia.
hadiah apa ya yang aku patut belikan untuk dia...? kipas angin kah? mangkuk tingkat kah? set pinggan mangkuk kah? kuali kah? oh..atau lesung batu ? (hadiah kawin brader pidomat..kah3)

ok lah.. ok lah..
tak mahu cerita panjang-panjang..
nanti orang bosan..

oh ya ! aku juga sedang menunggu follower yang ke-50..
kenapa pula nak tunggu dia?  oh..saja-saja mahu tunggu..itupun kalau ada..haha


tata !

2 comments:

  1. kasi tungku batu jew lah..:)ahaks

    ReplyDelete
  2. haha..bagus juga kan...
    pasti berguna satu hari nanti..hehe

    ReplyDelete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails