Friday, April 17, 2009

Umrah V7

Kat airport Jeddah...

aku, nenek n maklong naik bas special....haha..bas khas tuk kerusi roda...disebabkan aku yang tolak nenek mase kat airport tu...aku pun dapat la merasa naik bas kerusi roda diorg..hehe


Dalam bas/lori/karavan...??? aku x tau name mendealah ni...

Pengalaman tu...pes time naik mendealah tu...mula2 naik tu cuak jugak...sb betige je...dah tu die kasi naik pintu lain plak tu...ku takut je die masukkan ku ke dalam kargo..haha [ sengal je pemikiran aku time tu ;P ]





nak masuk aeroplane... ;P


Dari Jeddah kitorang transit ke Bahrain dulu..sampai Bahrain dalam pukul 6...



kitorang g solat n jalan2 dulu kat airport tu...aku pun jalan sorang2..gambar aku amik goyang sebab aku malu orang ramai time tu
[ bukannye ade orang pandang pun..aku je yang malu sendiri..ahaks! ]







taken by Aisyah..




taken by..abg Nazri?? Pak tunggal??
[ku lupe..mohon maap kepada kameraman yep..peace!]


Then pukul 8 kitorang check in flight ke KLIA...as usual..makan tido..tido makan..makan tido...tp sebelum tido tu aku de jugak testing wat trengkas..peh..kalau En Ashri tengok aku wat trengkas..menangis die aku rase...gile lembap..nak kene pk dulu sebelum guris..aku sendiri macam nak nangis..huhu

Dah tu...sampai KLIA dalam kul 8 lebih pagi esoknye...lebih awal dari yang dijadualkan... time nak cop passport tu..telefon aku berdering2..kawan2 aku tepon...sumenyer sore risau..ku ingatkan kenapa...rupanya2 disebabkan oleh kejadian yang menimpa jemaah Malaysia di Bir Ali...

antara mereka yang menelepon ;)


Ku amat berterima kasih lah dan bersyukur sangat2 aku dapat kawan yang concern cam korang..thank u bery much...sayang korang sumer... ;) mase dah dapat beg..salam2 la dengan jemaah yang satu group hari tu...berbasa basi la mase tu..datang sarawak nanti call la..datang selangor nanti call la...tp sorang pun x bagi no tepon..ade ke patut..tp aku pun x bagi no kat diorg.. [lagi x patut ;P]

Justeru itu...selesai sudah kisah perjalanan ku ke tanah haram...terima kasih kepada yang sudi membaca kisah aku nih... ;)


~ ku rindu dengan saga ijauku... ;P

2 comments:

  1. swit:-) kngn yg swit, org'y pn swit:-)

    ReplyDelete
  2. cape swit? cape swit???? ahaks!!

    ReplyDelete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails