Friday, May 25, 2012

Dah 4 hari ~

Hiiiiii... (^_^)

Dah 4 hari rupanya aku tak update blog. Rindu tak? Rindu tak? ekekeke.  Hari ni mood baik walaupun pada waktu paginya mengalami sakit belakang yang sakit betul.  (ayat tunggang terbalik dik noi..!) 

(abaikan je kak Jah oiii.. hehe).

Bulan ni dapat tunggakan gaji.  Best tak best!  hehe.  Akhirnya dapat juga aku memanjakan Ranformers aku kat pusat servis kereta.  Yeah yeah! Happy for Ranformers. Yippie yippie!  Duit kereta dah selamat bayar, tinggal bayar bil-bil je.  

Tadi nak bayar bil kat CIMB Clicks...tapi hampes.. aku lupa segala dari No. ID ke password.  Hareeemmmm tak hingat.. (T_T)  Maknenya aku kena guna teknik lama yang berkesan iaitu pergi bayar kat pos opis.  Malas betul nak menunggunye la hadoi...

Oh oh.. kalau ikut perancangannya time tengah berduit ni macam nak pi makan ala ala korea kat Seoul Garden..  nak la jugak kennn rasa-rasa tempiasnye bahang-bahang korea sekarang ni.  hik hik hik.. tapi masalahnye geng non hado.. tsk.  Ada volunteer?  *wink*

Oh tetiba pulak tertonton trailer movie AKU ADA KAU ADA?? lakonan Saheizy Sam ngan Liyana kat TV (tak sure ah nama diorg).. macam best je kan kalau sekali sekala layan jiwang kat wayang.. erk!!! *cough* *cough* tocokik den.  Ape kejadahnye yang dingarutkan tadi tu? 

Jiwang kat wayang?? Adehh, kalau ada abang sayang boleh la layan jiwang kat wayang.. silap-silap abang sayang pun tak sanggup nak nonton..hahaha.  Abaikan.  Abaikan.  Bukan nak pegi tengok pun kan. =)

Ok da.. sampai sini dulu.. semoga ketemu kembali di sini.. InsyaAllah. Aaminn.

..........................................................

 

4 comments:

  1. best pe layan citer jiwang.. hehehe.. yok la nonton sesama... hik3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak mau lah.. hehe.. cite jiwang tunggu cd je.. itu pun takut tak terbeli..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. abg mana? jeng jeng jeng... =P

      Delete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails