Wednesday, February 16, 2011

Tragedi 15 Februari 2011


Al kisahnya, hari ni tadi nak pergi tengok Nabhan dekat MRSM Kem Terendak.  Saja je nak pergi jengok dia n sekolah dia.  So, tadi decide nak jalan pantai, tak mo lalu dekat Lebuhraya AMJ lah konon.  Mana la tau kan, benda nak jadi.  Memanglah, malang tu tak berbau.

Entah macam mana, baru lepas traffic light, then ada satu bas awam ni tiba-tiba masuk dalam jalan raya lepas turunkan orang.  Then, first car berhenti mengejut.  Lepas tu baru lah second kereta break and I'm the third car.  Second car sempat break, but my car didn't.  So, berlakulah rempuhan dekat situ.  

Disebabkan dulu aku pernah eksiden, student langgar Ranformers dari belakang.  Aku memang dah jaga jarak kereta aku dengan kereta depan.  But still, tak cukup jauh untuk aku elak dari terlanggar kereta depan.  Then, kami berhenti tepi, check our car.  

Pak cik ni punya lah kecoh, terus telefon kawan tanya kalau tukar bumper citra berapa kena lah, apa lah.  Hello!! Eventhough aku ni tak tau sangat pasal kereta, tapi kalau setakat terkopek cat 3 inci je pun nak kecoh ke sampai kena tukar bumper?

Menyirap juga aku time tu.  And wife dia pun sangat tidak berbudi bahasa.  Walaupun bukan cakap dengan aku, but talking stupidly (Might be because of the shocked after the accident) towards my mother who apologies on my behalf.  WOW! That's rude!  

"Kalau macam tu senang je lah, dah langgar orang minta maaf!" Hello makcik! I'm the one who bumped your car, not my mom.  What's the point of talking to my mom like that? Are you in the right mind? Aren't you? (I can only say it here because I didn't heard she said that.  Poor my mom T_T)

The accident happened right in front of Masjid Limbongan, Tengkera on 11.45am.  I'm in Ranformers and the pakcik was in Citra.  While waiting for my uncle, there is one chinese bro looked at pakcik's car and his smile does looks like nothing bad was happened to pakcik's car.

After few discussion with pakcik yang masih boleh dikira considerate juga and my uncle, me and pakcik citra tu exchange number for further action.  He said that he will call me to fix his car or should I say A SCRATCH and I told him to get it fix at my place not him.  Just for safety not to get conned.

I just thought that I should write this here, so that it's easy if something goes up, I would remember what has happened today.  If he want to make a police report just incase I know what to write in my report.  haha.  I hope that won't be happening.  If not, I yang pening.

Poor Ranformers.  He has to suffer because of my carelessness.  I don't know when should I send him to the workshop to get the bumper in place again.  My plate was also broke but still it can be used until it fall on it owns.  T_T

Looks like my car suffered much more than pakcik citra's car.


p/s: I just realized that the accident that was link above was also happened in February. T_T
.......................................................

2 comments:

  1. rude + idiot = pkcik citra..
    kau sabar ok.. dh terang2, bukan slh kau pun..

    ReplyDelete

if do you wanna say something...just wrote it down guys...

Related Posts with Thumbnails